fbpx Ταλιατέλες με σολομό, αυθεντικές | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE

Ταλιατέλες με σολομό, αυθεντικές

Ταλιατέλες με σολομό, αυθεντικές
07|04|2017 | 19:21

Είναι ένα ραφινάτο πιάτο, απαιτεί καλά προϊόντα.

Μη φοβηθείτε, βάλτε βούτυρο και κρέμα γάλακτος, όπως λέει η αυθεντική συνταγή.

Υλικά

  • 800 γραμμάρια ταλιατέλες
  • 400 γραμμάρια σολωμός καπνιστός
  • 1 κρεμμύδι
  • Χυμό 1/2 λεμονιού
  • 1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
  • 20 γραμμάρια βούτυρο
  • Λίγο άνιθο ψιλοκομμένο ή σχοινόπρασο
  • Αλάτι και πιπέρι

Ταλιατέλες με σολομό, αυθεντικές | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Βράστε τις ταλιατέλες, όπως λέει το πακέτο
  • Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και ροδίστε το με το βούτυρο σε μια κατσαρόλα
  • Προσθέστε τον χυμό λεμονιού
  • Κόψτε τον σολωμό σε κύβους και ρίξτε το στην κατσαρόλα, αφήστε τον να ροδίσει
  • Ρίξτε μέσα την κρέμα γάλακτος και αφήστε να βράσει για 2-3 λεπτά,αλάτι και πιπέρι
  • Σε βαθιά πιάτα τοποθετήστε όμορφα τις ταλιατέλες
  • Ρίξτε από πάνω άφθονη σάλτσα, λίγο άνιθο ψιλοκομμένο και πιπέρι

Ταλιατέλες με σολομό, αυθεντικές | iefimerida.gr 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ