Aπό πλοία «κοντά στην Κρήτη» εκτοξεύτηκαν οι πύραυλοι Τόμαχοκ κατά της Συρίας [χάρτης] - iefimerida.gr

Aπό πλοία «κοντά στην Κρήτη» εκτοξεύτηκαν οι πύραυλοι Τόμαχοκ κατά της Συρίας [χάρτης]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από πολεμικά πλοία που βρίσκονταν κοντά στην Κρήτη εκτοξεύτηκαν οι αμερικανικοί πύραυλοι Τόμαχοκ που έπληξαν αεροπορική βάση στη Συρία.

Αυτό, τουλάχιστον, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας. Συγκεκριμένα, ο Ιγκόρ Κονασένκοφ ανέφερε ότι «στις 7 Απριλίου, από τις 03:42 έως τις 03:56 ώρα Μόσχας, εξαπολύθηκε μαζική επίθεση με 59 πυραύλους Τόμαχοκ από δύο πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, που βρίσκονταν στη Μεσόγειο, κοντά στη νήσο Κρήτη, με στόχο την αεροπορική βάση του Αλ Σαϊράτ (στην επαρχία Χομς)».

Aπό πλοία «κοντά στην Κρήτη» εκτοξεύτηκαν οι πύραυλοι Τόμαχοκ κατά της Συρίας [χάρτης] | iefimerida.gr 0

Με κόκκινη υποσημείωση η περιοχή στην οποία βρίσκεται η αεροπορική βάση που επλήγη από τους πυραύλους

Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου δεν θέλησε να αναφερθεί στην ακριβή τοποθεσία που είχαν τα πλοία των ΗΠΑ (ανατολικά της Κρήτης, πιθανότατα), απλώς συμπλήρωσε ότι «μόνο 23 πύραυλοι έφτασαν στην αεροπορική βάση. Ακόμα δεν ξέρουμε πού κατέληξαν οι άλλοι 36 Τόμαχοκ», για να συμπληρώσει: «Πολλές εγκαταστάσεις καταστράφηκαν, όπως και έξι αεροπλάνα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ