Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Λαμπρόπουλος - Τον χάνει η ΑΕΚ για 6 μήνες - iefimerida.gr

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Λαμπρόπουλος - Τον χάνει η ΑΕΚ για 6 μήνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, όπως επιβεβαιώθηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά.

Ενας ποδοσφαιριστής αντιλαμβάνεται τη ζημιά πολύ πριν τις εξετάσεις. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος πριν καν πέσει στο έδαφος, σφαδάζοντας από τους πόνους, γύρισε προς τον πάγκο της ΑΕΚ ζητώντας αλλαγή.

Τελικά, οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν τη μεγάλη ζημιά. Οπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, Λάκη Νικολάου και τον γιατρό της ομάδας Αλκη Καλιακμάνη.

Αυτό που διαπιστώθηκε είναι ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού ενώ ίσως να έχει υποστεί και ρήξη μηνίσκου, κάτι που θα φανεί αναλυτικά στην πορεία των εξετάσεων.

Ο Λαμπρόπουλος θα εγχειριστεί το πρωί του Σαββάτου στο Ιατρικό Κέντρο και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η σταδιακή επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, η οποία υπολογίζεται στα τέλη του ερχόμενου Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ