Ξανά στη φυλακή οι ληστές του Φαλήρου -Ακόμα ψάχνουν τον τρίτο που κρυβόταν στην ντουλάπα - iefimerida.gr

Ξανά στη φυλακή οι ληστές του Φαλήρου -Ακόμα ψάχνουν τον τρίτο που κρυβόταν στην ντουλάπα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πίσω στη φυλακή γύρισε ο 40χρονος Ρώσος που συμμετείχε στη ληστεία σε βάρος της 66χρονης, μέσα στο διαμέρισμα της, στο Παλαιό Φάληρο.

Μαζί του και ο 35χρονος Αρμένιος ο οποίος συμμετείχε στην επίθεση σε βάρος της 66χρονης.

Και οι δύο κατηγορούμενοι αμέσως μετά την απολογία τους στον ανακριτή κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Ο 40χρονος Ρώσος ο οποίος είχε αποφυλακιστεί το καλοκαίρι του 2015 βάσει τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου και ο 35χρονος Αρμένιος ο οποίος είναι σεσημασμένος για κλοπές αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, παράνομη οπλοφορία, βία κατά συρροή και απειλή.

Σε βάρος του τρίτου συνεργού τους, ο οποίος έμεινε κρυμμένος στη ντουλάπα του διαμερίσματος και διέφυγε 14 ώρες μετά την αστυνομική επιχείρηση, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ωστόσο,, δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Στη ληστεία σε βάρος της 66χρονης συμμετείχε και ένας 41χρονος Μολδαβός, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει, έπεσε από το μπαλκόνι βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ