Κορωπί: Νόμιζε πως ο θείος του ήταν διαρρήκτης και τον πυροβόλησε με καραμπίνα - iefimerida.gr

Κορωπί: Νόμιζε πως ο θείος του ήταν διαρρήκτης και τον πυροβόλησε με καραμπίνα

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περίεργοι θόρυβοι που άκουσε από την αυλή του ένας ένοικος, τον έκαναν να «οπλίσει» και να βγει στο εξωτερικό της οικίας του προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Θεωρούσε πως ήταν εκεί ένας «διαρρήκτης» που σχεδίαζε να εισβάλλει στο εσωτερικό του σπιτιού, όπως υποστήριξε στην κατάθεσή του. «Μην προχωράς, θα σε πυροβολήσω, φύγε», ήταν τα λόγια που είπε στον διαρρήκτη.

Ομως, επειδή ο δεύτερος δεν έκανε πίσω, ο ιδιοκτήτης της οικίας όπλισε και πάτησε τη σκανδάλη. Οταν προχώρησε στην πράξη του κατάλαβε πως στην αυλή δεν ήταν διαρρήκτης αλλά ένας θείος του τελικά. Ωστόσο, ευτυχώς τα τραύματά του περιορίστηκαν στην περιοχή των ποδιών.

Να σημειωθεί, πως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το θύμα φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα αλλά ακόμη και πως οι δύο άνδρες είχουν μεταξύ τους διαφορές. Ο ιδιοκτήτης της οικίας στην κατάθεσή του υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι στην αυλή ήταν ο θείος του και πως νόμιζε ότι ήταν διαρρήκτης που πιθανότατα εποθυμούσε να τον κλέψει.

Τέλος, ο τραυματίας έχει διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς ενώ σύμφωνα με τις εως τώρα πληροφορίες η ζωή του δεν τίθεται σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κορωπί διάρρηξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ