Η μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς κόντρα στον ΠΑΟ – Το παιχνίδι της μοίρας και το Final-4 - iefimerida.gr

Η μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς κόντρα στον ΠΑΟ – Το παιχνίδι της μοίρας και το Final-4

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ήττα της Μπασκόνια από την Ζαλγκίρις στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Euroleague άλλαξε όλα τα δεδομένα στον όμιλο και στον σχηματισμό των πλέι-οφ.

Ο Παναθηναϊκός είδε ένα αγαπημένο του παιδί, να αλλάζει τα δεδομένα. Ο τεχνικός της Ζαλγκρίς, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν αυτός που πέρασε νικητής από τη χώρα των Βάσκων και έστειλε πάνω στον Παναθηναϊκό τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο προπονητής που δημιούργησε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στην ιστορία του αθλήματος, θα επιστρέψει ξανά ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ. Ομως αυτή τη φορά δεν θα κριθεί μια απλή νίκη αλλά μια πρόκριση.

Ο Ζοτς, οποίος είναι δεδομένο πως θα αποθεωθεί όσες φορές χρειαστεί να πατήσει το παρκέ του ΟΑΚΑ, έχοντας ένα από τα πιο ακριβά ρόστερ της διοργάνωσης, καλείται να σπάσει την έδρα του Παναθηναϊκού, ένα γήπεδο, του οποίου τη δυναμική γνωρίζει ίσως καλύτερα από τον καθένα.

Οι πράσινοι από την πλευρά τους, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας καλούνται να ξεπεράσουν μια από τις ομάδες που ήταν εξαρχής φαβορί για να αγωνιστούν στο Final-4, το οποίο διεξάγεται φέτος στην Κωσταντινούπολη.

Η παλιά αγάπη θα αναβιώσει αρχικά με δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, με το τριφύλλι να ψάχνει την υπέρβαση απέναντι στον άνθρωπο που του χάρισε τα ραμμένα αστέρια στην βαριά φανέλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ