Αυξήθηκαν μέσα σε 2 χρόνια οι μετακλητοί υπάλληλοι της Βουλής -Προσλήφθηκαν ακόμη 64 - iefimerida.gr

Αυξήθηκαν μέσα σε 2 χρόνια οι μετακλητοί υπάλληλοι της Βουλής -Προσλήφθηκαν ακόμη 64

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναρτήθηκαν στην κοινοβουλευτική διαφάνεια της Βουλής οι καταστάσεις με το προσωπικό του κοινοβουλίου την 1 Απριλίου 2017.

Με βάση τα στοιχεία της Βουλής οι μόνιμοι υπάλληλοι ανέρχονται σε 575, το προσωπικό ιδιωτικού δικαίου φτάνει τα 605 άτομα, οι ειδικοί φρουροί στους 68 ενώ οι μετακλητοί υπάλληλοι είναι 135.

Σε σχέση με την προηγούμενη καταγραφή του Οκτωβρίου του 2016 το προσωπικό ιδιωτικού δικαίου έχει μειωθεί κατά 41 άτομα οι μετακλητοί υπάλληλοι κατά 7 ενώ σταθεροί είναι οι μόνιμοι υπάλληλοι και οι ειδικοί φρουροί.

Πάντως η υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ περί μείωσης των μετακλητών υπαλλήλων του κοινοβουλίου είναι μία ακόμη υπόσχεση που δεν τηρήθηκε αφού την 1η Ιανουαρίου του 2015 επί προεδρίας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη οι μετακλητοί υπάλληλοι ήταν 71 και μέσα σε δύο χρόνια αυξήθηκαν κατά 64 και έφτασαν σήμερα τους 135.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλή υπάλληλοι αύξηση μετακλητοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ