Μάικλ Κέιν: Ψήφισα Brexit για την ελευθερία μου - iefimerida.gr

Μάικλ Κέιν: Ψήφισα Brexit για την ελευθερία μου

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάικλ Κέιν σε δηλώσεις του στο Sky News είπε πως πιστεύει ότι οι Βρετανοί ψήφισαν υπέρ της «ελευθερίας» τους στο δημοψήφισμα για το Brexit και θεωρεί «πως όλα θα πάνε καλά».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως και αυτός ψήφισε υπέρ της εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρώπη και ανέφερε: «Όσο για μένα, προτιμώ να είμαι ένας φτωχός αφέντης παρά ένας πλούσιος δούλος. Δεν έχει να κάνει με ρατσισμό, μετανάστες ή τίποτε σχετικό. Έχει να κάνει με την ελευθερία».

Έπειτα επεκτάθηκε και θέλησε να μιλήσει για την πολιτική διάσταση του θέματος: «Η πολιτική είναι πάντοτε χαοτική. Στην πολιτική πάντοτε θα βρεθείς σε θέσεις που δεν έχεις ξαναβρεθεί και αναγκαστικά κάποιες φορές θα νιώσεις χαμένος. Αλλά κάποια στιγμή βρίσκεις τον δρόμο σου και τότε όλα πάνε καλά».

Ο εκατομμυριούχος ηθοποιός μίλησε ακόμη και για την νέα ταινία του. Το έργο Going In Style απεικονίζει 3 συνταξιούχους που αποφασίζουν να πάρουν «αυτό που τους ανήκει δικαιωματικά» κλέβοντας μια τράπεζα.

Όταν ο ηθοποιός ερωτήθηκε αν σκέφτεται να αποσυρθεί από την υποκριτική, αυτός απάντησε: «πληρωνόμαστε μια περιουσία για να φιλάμε τις πιο ωραίες γυναίκες στον κόσμο- δεν είναι και άσχημη δουλειά, έτσι δεν είναι; Γιαυτό και κανένας από εμάς δεν αποσύρεται νωρίς».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Brexit Μάικλ Κέιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ