Αγία Πετρούπολη: Εξουδετερώθηκε εκρηκτικός μηχανισμός που βρέθηκε σε πολυκατοικία - iefimerida.gr

Αγία Πετρούπολη: Εξουδετερώθηκε εκρηκτικός μηχανισμός που βρέθηκε σε πολυκατοικία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εξουδετέρωση ενός εκρηκτικού μηχανισμού που εντοπίστηκε σε πολυκατοικία στην Αγία Πετρούπολη προχώρησαν οι αρχές όπως μεταδίδει το RT επικαλούμενο ρωσικά μίντια.

Η εξουδετέρωση το εκρηκτικού μηχανισμού έρχεται τρεις μόλις μέρες μετά την έκρηξη στο μετρό της ίδιας ρωσικής πόλης. Όπως είχε νωρίτερα μεταφέρει το AP, οι αρχές διενεργούσαν έλεγχο σε ένα ύποπτο αντικείμενο που βρήκαν σε πολυκατοικία, ενώ η Ομοσπονδιακή Αστυνομία της Ρωσίας δήλωσε ότι το αντικείμενο που ελεγχόταν στην πολυκατοικία που βρίσκεται στα ανατολικά περίχωρα της Αγίας Πετρούπολης μπορεί να περιέχει εκρηκτικά. Οι αρχές είχαν εκκενώσει την περιοχή.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες Τετάρτη η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη οκτώ υπόπτων με καταγωγή από την Κεντρική Ασία που δεν έχουν συνδεθεί ακόμα με την επίθεση στο με τη έκρηξη στο Μετρό, αλλά θεωρούνται στρατολογητές του ISIS και της Αλ Κάιντα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ