«Super Euroleague» με Κώστα Πολίτη στη Nova! - iefimerida.gr

«Super Euroleague» με Κώστα Πολίτη στη Nova!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου στις 23:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports2HD, την εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και τη Δώρα Παντέλη και καλεσμένο τον Κώστα Πολίτη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός με τον οποίο η Εθνική Ελλάδος κατέκτησε το 1987 το Ευρωμπάσκετ στην Ελλάδα, θα βρεθεί στο στούντιο της Nova στην Κάντζα και θα σχολιάσει την πορεία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην EuroLeague, ενώ θα αναφερθεί και στις επικείμενες μάχες των play offs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παράλληλα, θα μιλήσει για όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα υπάρχει και πλούσιο ρεπορτάζ για τους αγώνες της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της regular sezon της EuroLeague από την κορυφαία δημοσιογραφική μπασκετική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova. Η «Super Euroleague» θα προβληθεί και στην υπηρεσία NovaGO, καθώς και στο WebTV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Πολίτης Nova Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ