Αρχισαν οι «απώλειες» για τον Πανιώνιο - Φεύγουν Μασούντ και Σιώπης

Ομάδα κόσμημα για το φετινό πρωτάθλημα της Super League αποτελεί ο Πανιώνιος και ως φυσικό επακόλουθο, το καλοκαίρι θα βρει αρκετούς ποδοσφαιριστές εκτός Νέας Σμύρνης.

Η περυσινή πορεία υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν η αρχή. Η φετινή υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς κυλά ακόμη καλύτερα.

Ο Πανιώνιος φιγουράρει σταθερά δεύτερος στη βαθμολογία πίσω από τον Ολυμπιακό σε απόσταση μόλις έξι βαθμών.

Μπορεί οι ελπίδες για κατάκτηση του πρωταθλήματος να είναι ελάχιστες όμως αυτό δεν μειώνει καθόλου την υπερπροσπάθεια του συλλόγου.

Οπως ήταν αναμενόμενο, οι «μεγάλοι» του ελληνικού πρωταθλήματος έχουν ήδη αρχίσει να απλώνουν τα δίχτυα τους, σε ορισμένους από τους καλύτερους και πιο σταθερούς πρωταγωνιστές του φετινού Πανιωνίου.

Ο Σιώπης, ο οποίος αποτελεί πλέον και μέλος της Εθνικής ομάδας, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, με τον Πανιώνιο να βάζει στα ταμεία του ένα αξιοσέβαστο ποσό.

Παρελθόν θα αποτελέσει και ο Μασούντ, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Ελληνας τεχνικός φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος από το καλοκαίρι θα φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Από εκεί πέρα ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Ρισβάνη, με πιθανότερο προορισμό του τον Ολυμπιακό ενώ στο μεταγραφικό στόχαστρο αναμένεται να μπουν οι Βλάχος και Μασούρας χωρίς πάντως να αποκλείεται οι δύο τελευταίοι να παραμείνουν και την επόμενη σεζόν στην Πλατεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανιώνιος μασουντ σιωπης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ