«Πόλεμος» για μία πολυτελή τσάντα; Aνδρες πιάνονται στα χέρια μπροστά από τη βιτρίνα της Givenchy στο Harrods [εικόνες] - iefimerida.gr

«Πόλεμος» για μία πολυτελή τσάντα; Aνδρες πιάνονται στα χέρια μπροστά από τη βιτρίνα της Givenchy στο Harrods [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ερώτηση ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί στην μπουτίκ της Givenchy στο Harrods, η πιο πιθανή απάντηση θα ήταν να πιαστούν δύο γυναίκες στα χέρια για μία τσάντα.

Κι όμως, το ανδρικό φύλο φαίνεται πως θέλει να αφήσει το στίγμα του ακόμη κι εκεί, καθώς το περασμένο Σάββατο πελάτες πιάστηκαν στα χέρια μπροστά από τις πολυτελείς τσάντες του οίκου στο Harrods.

«Πόλεμος» για μία πολυτελή τσάντα; Aνδρες πιάνονται στα χέρια μπροστά από τη βιτρίνα της Givenchy στο Harrods [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του καταστήματος της Givenchy έμειναν άφωνοι όταν γύρισαν την πλάτη τους και αντίκρισαν τους πελάτες τους να τσακώνονται μπροστά από την βιτρίνα στο εσωτερικό του μαγαζιού.

«Πόλεμος» για μία πολυτελή τσάντα; Aνδρες πιάνονται στα χέρια μπροστά από τη βιτρίνα της Givenchy στο Harrods [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο καβγάς μάλιστα δεν σταμάτησε αμέσως, καθώς η ασφάλεια του πολυκαταστήματος δεν παρενέβη με αποτέλεσμα οι άνδρες να τσακώνονται για ώρα μπροστά σε όλους.

Ο λόγος που πλακώθηκαν μεταξύ τους δεν έχει γίνει γνωστός, αλλά ο ένας από αυτούς που πήρε μέρος στον καβγά ανέφερε πως απλά περπατούσε στο μαγαζί, ώσπου ξαφνικά δύο άνδρες τον άρπαξαν και άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο.

Πάντως στο τέλος, ο ένας εκ των 5 έφυγε σηκωτός από το μαγαζί με την ασφάλεια να λαμβάνει εν τέλει δράση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Givenchy άνδρες καβγάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ