Ο Πύργος του Αιφελ τιμά τα θύματα της επίθεσης στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης - iefimerida.gr

Ο Πύργος του Αιφελ τιμά τα θύματα της επίθεσης στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πύργος του Άιφελ θα σβήσει τα φώτα του απόψε τα μεσάνυχτα, για να τιμήσει τα θύματα της επίθεσης που διαπράχθηκε τη Δευτέρα στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, ανακοίνωσε η δήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας.

«Απόψε τα μεσάνυχτα ο δήμος του Παρισιού θα σβήσει τον Πύργο του Άιφελ αποτίνοντας φόρο τιμής στα θύματα της επίθεσης στην Αγία Πετρούπολη», ανέφερε στο Twitter η δήμαρχος Αν Ινταλγκό.

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 49 τραυματίστηκαν όταν ένας βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος μέσα σε ένα βαγόνι του μετρό. Οι ρωσικές αρχές ταυτοποίησαν τον δράστη της επίθεσης, έναν 22χρονο από το Κιργιστάν ο οποίος είχε τοποθετήσει άλλη μία βόμβα σε άλλον σταθμό του μετρό, η οποία όμως εντοπίστηκε εγκαίρως και εξουδετερώθηκε.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία πύργος του άιφελ ΡΩΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ