Γιατί κάθε ενήλικας πρέπει να επισκεφθεί την Disneyland - iefimerida.gr

Γιατί κάθε ενήλικας πρέπει να επισκεφθεί την Disneyland

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο επίγειος παράδεισος των μικρών φίλων, αλλά και των «αιώνιων παιδιών».

Η Disneyland είναι ένας ιδανικός προορισμός για κάθε εποχή του χρόνου. Είναι το γιγάντιο θεματικό πάρκο που βρίσκεται στο προάστιο Marne-la-Vallée, περίπου 32 χιλιόμετρα ανατολικά από το κέντρο του Παρισιού, που δεν κλείνει ποτέ και προσφέρει όχι απλά στιγμές ψυχαγωγίας,γέλιου, αλλά μια μοναδική εμπειρία ζωής με όλους σχεδόν τους αγαπημένους κινηματογραφικούς ήρωες να ζωντανεύουν σε ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθια.

Μια «χώρα» γεμάτη φαντασία που αποτελείται από δύο πάρκα, το Disneyland Park και το Walt Disney Studios Park, αλλά και το Disney Village, που είναι μια εμπορική περιοχή, όπου μπορείτε να βρείτε εστιατόρια, καταστήματα και άλλες δραστηριότητες.

Η Disneyland είναι ένα όνειρο, αλλά ταυτόχρονα ένα από τα καλύτερα δώρα που θα μπορούσατε να κάνετε ποτέ στον εαυτό σας και στο μικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ΒΟVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Disneyland
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ