Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών που δρούσε στα Βόρεια Προάστια - iefimerida.gr

Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών που δρούσε στα Βόρεια Προάστια

Φωτογραφία:  Nikos Libertas / SOOC/ΑΡΧΕΙΟ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία τριμελής σπείρα ληστών, που είχε «ξαφρίσει» σπίτια στα Βόρεια Προάστια εξάρθρωσε η Αστυνομία Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, τη συμμορία των δραστών αποτελούσαν ένας 22χρονος, ένας 26χρονος και ένας 38χρονος, οι οποίοι λίγη ώρα πριν είχαν επιχειρήσει να ληστέψουν ένα ακόμα σπίτι.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, η συμμορία το τελευταίο εξάμηνο είχε διαρρήξει αρκετά σπίτι, κυρίως ηλικιωμένων, αποσπώντας κοσμήματα, χρήματα και διάφορα αντικείμενα αξίας.

Προς το παρόν, η αστυνομία έχει εξιχνιάσει οκτώ περιπτώσεις κλοπών, με τις οποίες σχετίζονται οι δράστες, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες διαρρήξεις.

Οι κλοπές, που έχουν μέχρι τώρα εξιχνιαστεί, αφορούν σε ληστείες στις περιοχές του Χαλανδρίου, του Αμαρουσίου, της Κηφισιάς και της Αγ. Παρασκευής.

Οι τρεις δράστες είχαν συλληφθεί κατά το παρελθόν για αντίστοιχα αδικήματα και τους είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, ενώ έχουν ήδη οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Aθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βορεια προαστια ληστές αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ