Ο ληστής στο Π. Φάληρο αφόδευσε στην ντουλάπα και εντοπίστηκε! – Oι απίθανες λεπτομέρειες ενός φιάσκο - iefimerida.gr

Ο ληστής στο Π. Φάληρο αφόδευσε στην ντουλάπα και εντοπίστηκε! – Oι απίθανες λεπτομέρειες ενός φιάσκο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ληστεία στο Παλαιό Φάληρο και ο δράστης που αφόδευσε στην ντουλάπα και εντοπίστηκε από την δυσοσμία, έχουν προκαλέσει σάλο στην ελληνική κοινωνία και τριγμούς ακόμη και στο εσωτερικό της Αστυνομίας.

Ο δράστης είχε κρυφτεί στην ντουλάπα του σπιτιού, για να διαφύγει της σύλληψης από την ληστεία. Και το κατάφερε, μέχρι που δεν… κρατήθηκε άλλο αφού έμεινε εκεί για 14 ώρες (!) και αφόδευσε, οπότε και εντοπίστηκε λόγω της έντονης δυσοσμίας.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 23:00 χθες βράδυ και αφού είχε τελειώσει και η Σήμανση τις απαραίτητες διαδικασίες (έριξε σκόνη για αποτυπώματα στην ντουλάπα με τον δράστη μέσα!) η 64χρονη ένοικος και η οικιακή βοηθός επέστρεψαν στο σπίτι. Ο γιος της 64χρονης γυναίκας, άνοιξε την ντουλάπα γιατί κάτι του μύριζε και έπεσε πάνω στον ληστή, ο οποίος δεν είχε βγάλει την κουκούλα και ήρθαν... τετ α τετ.

Αμέσως ο ληστής τον απείλησε με το όπλο του και αφού έλεγξε την θυροτηλεόραση του σπιτιού, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε. Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν ακόμα στη γειτονιά του Παλαιού Φαλήρου! Ο γιος της 64χρονης ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία όταν ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά οι άνδες της ΕΛΑΣ δεν τον πρόλαβαν... Αμέσως ξεκίνησε νέα επιχείρηση της αστυνομίας με εκπαιδευμένους σκύλους, αλλά ο δράστης είχε φύγει αρκετά μακριά.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού ο ληστής, φοράει γάντια στα χέρια του και κουκούλα fullface και έχει γυρισμένη την πλάτη του στην πόρτα του σπιτιού και είναι σε κατάσταση άμυνας.

Ο ληστής στο Π. Φάληρο αφόδευσε στην ντουλάπα και εντοπίστηκε! – Oι απίθανες λεπτομέρειες ενός φιάσκο  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παλαιό Φάληρο σπίτι δράστης ντουλάπα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ