Φιάσκο για την αστυνομία η ληστεία στο Π. Φάληρο: Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. κάνει έρευνα

Το απίστευτο φιάσκο με τους ληστές στο Παλαιό Φάληρο και τον δράστη που κρυβόταν για 14 ώρες στην ντουλάπα, ερευνά το αρχηγείο της ΕΛΑΣ σύμφωνα με ανακοίνωση.

Ο τέταρτος δράστης, τον οποίο η αστυνομία αναζητούσε σε ολόκληρη την περιοχή από το πρωί της Δευτέρας, τελικά κρυβόταν μέσα σε ντουλάπα του διαμερίσματος που λήστεψε.

Έτσι, η υπόθεση αυτή εκτυλίχθηκε σε ένα απίστευτο φιάσκο για την αστυνομία, καθώς, σύμφωνα με αστυνομικούς, ο επικίνδυνος δράστης ήταν κρυμμένος επί 14 ολόκληρες ώρες σε ντουλάπα του διαμερίσματος του 8ου ορόφου, στην οποία μάλιστα είχε αφοδεύσει(!) και βγήκε από αυτή όταν οι ένοικοι την άνοιξαν μετά από ώρες.

Ετσι, μετά από αυτή την δυσάρεστη έκπληξη, η ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση για την έρευνα που θα γίνει ώστε να αξιολογηθεί πως λειτούργησαν όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες και φτάσαμε στο σημείο να μην εντοπιστεί ο δράστης.

Η ανακοίνωση: «Σχετικά με τη χθεσινή ληστεία στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και τη σύλληψη δυο από τους δράστες, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αξιολογείται η επιχειρησιακή διαλειτουργικότητα των εμπλεκομένων Υπηρεσιών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φιάσκο Παλαιό Φάληρο αστυνομία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ