Πώς οι πατάτες, τα αχλάδια και άλλοι υδατάνθρακες σε βοηθούν στη γυμναστική - iefimerida.gr

Πώς οι πατάτες, τα αχλάδια και άλλοι υδατάνθρακες σε βοηθούν στη γυμναστική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρούτα και λαχανικά σε ουδέτερες αποχρώσεις επισκιάζονται από εκείνα που έχουν ζωηρά και έντονα χρώματα, ωστόσο η κατανάλωση τους θεωρείται πολύ σημαντική για τους ανθρώπους που γυμνάζονται.

Είναι γνωστό ότι η διατροφή είναι το Α και το Ω της καλής φυσικής κατάστασης αλλά και της υγείας του οργανισμού.

Για τους ανθρώπους όμως που γυμνάζονται, αυτή παίζει ακόμα πιο σπουδαίο ρόλο, αφού μπορεί να καθορίσει τα επίπεδα της απόδοσης τους, αλλά και τα αποτελέσματα της άσκησης.

Ετσι κανείς θα πρέπει να προγραμματίσει το τι ακριβώς θα καταναλώνει, πριν από τη σωματική δραστηριότητα και πέρα από την άπαχη πρωτεΐνη, τα υγιεινά λιπαρά, τα άφθονα υγρά , ο οργανισμός έχει ανάγκη από καλούς υδατάνθρακες, που βρίσκονται όχι μόνο στα προϊόντα ολικής άλεσης και τη βρώμη, αλλά και σε φρούτα και λαχανικά με ουδέτερες αποχρώσεις, τα οποία συχνά επισκιάζονται από εκείνα που έχουν ζωηρά χρώματα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αχλάδι υδατάνθρακες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ