Συνταξιούχοι μετά τη συνάντηση με τον Πετρόπουλο: «Ετοιμάζονται νέες περικοπές στις συντάξεις» - iefimerida.gr

Συνταξιούχοι μετά τη συνάντηση με τον Πετρόπουλο: «Ετοιμάζονται νέες περικοπές στις συντάξεις»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση αντιπροσωπείας των συνταξιουχικών οργανώσεων με τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, η οποία έγινε μετά την πορεία που πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι από την πλατεία Κοτζιά όπου είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα.

Οι συμμετέχοντες στην αντιπροσωπεία εξερχόμενοι της συνάντησης δήλωσαν ότι «συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα καθώς ετοιμάζονται νέες περικοπές στις συντάξεις μας», ενώ σημείωσαν ότι ο κ. Πετρόπουλος τους είπε πως «διαπραγματευόμαστε τον επανυπολογισμό των συντάξεων και την προσωπική διαφορά», γεγονός που όπως αναφέρουν οδηγεί σε νέες μειώσεις στις συντάξεις.

Ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας συνταξιούχων ΙΚΑ, έκανε κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Παρασκευής 7 Απριλίου που διοργανώνει το ΠΑΜΕ για να διαδηλωθεί ότι οι συνταξιούχοι δεν πρόκειται να δεχθούν «νέο σφαγιασμό στις συντάξεις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ