Σοβαρές κατηγορίες δωροδοκίας κατά του πρώην τεχνικού του Άρη, Έκτορ Κούπερ - iefimerida.gr

Σοβαρές κατηγορίες δωροδοκίας κατά του πρώην τεχνικού του Άρη, Έκτορ Κούπερ

Σοβαρές κατηγορίες δωροδοκίας κατά του πρώην τεχνικού του Άρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρές κατηγορίες από την ιταλική δικαιοσύνη αντιμετωπίζει ο πρώην προπονητής του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, για δωροδοκία από την μαφία της Ιταλίας.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ο τεχνικός της τουρκικής Ορντουσπόρ φέρεται να έλαβε το ποσό των 200.000 ευρώ (χρήματα τα οποία τού παρέδωσαν δύο άτομα κρυμμένα σε κάλτσες και εσώρουχα) από την ιταλική μαφία, προκειμένου να δώσει πληροφορίες για το αποτέλεσμα τεσσάρων αγώνων, δύο για το πρωτάθλημα της Ισπανίας και δύο γι' αυτό της Αργεντινής.

Τα αποτελέσματα δεν ήρθαν και η «Καμόρα» έχασε ένα μεγάλο ποσό στο στοίχημα. Οι ιταλικές αρχές έχουν στην κατοχή τους ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο άνθρωποι της μαφίας απειλούν τον Αργεντινό τεχνικό. Ο 56χρονος προπονητής έχει ήδη κληθεί από την ιταλική δικαιοσύνη να δώσει εξηγήσεις και αρχικώς δήλωσε άγνοια για τα όσα του προσάπτονται, όμως στη συνέχεια ομολόγησε πως πήρε χρήματα, τα οποία, όπως υποστηρίζει, ανήκουν στην πεθερά του και προορίζονταν για την ανακαίνιση του σπιτιού του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ