Εξαλλος ο Σιανίδης με τους Διάσημους που έδιωξαν τον Σπαλιάρα -Το αιχμηρό σχόλιο [εικόνα] - iefimerida.gr

Εξαλλος ο Σιανίδης με τους Διάσημους που έδιωξαν τον Σπαλιάρα -Το αιχμηρό σχόλιο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ανήκει πλέον στην ομάδα των Μαχητών, καθώς οι Διάσημοι αποφάσισαν πως αυτός ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος στην παραλία.

Το μοντέλο έδειξε να πικραίνεται από την απόφαση των συμπαικτών του και όχι άδικα, με τις αντιδράσεις στα social media να είναι πολλές και τους περισσότερους να είναι στο πλευρό του.

Ανάμεσα στα σχόλια ξεχώρισε και αυτό του Χάρη Σιανίδης, ο οποίος γνωρίζει τον Γιάννη Σπαλιάρα περισσότερο από 20 χρόνια. Ο pr man μέσω του Instagram σχολίασε χαρακτηριστικά πως «οι “Διάσημοι” έδιωξαν τον μόνο πραγματικά διάσημο».

«Σπάλ 20 χρόνια. Φίλος μου..."Rock star": Μια ολόκληρη ζωή τον θυμάμαι παρέα... στις δουλειές... στα ταξίδια... στους ομηρικούς καυγάδες μας... απρόβλεπτος – ιδιαίτερος, αλλά με καρδιά μικρού παιδιού... και πάνω απ' όλα αληθινός... κάτι που εγώ εκτιμώ στους ανθρώπους... που όπως τον βλέπετε, αυτό ακριβώς είναι και στην πραγματική του ζωή... και σε όποιον αρέσει!!! Οι “διάσημοι” μόλις έδιωξαν τον μόνο πραγματικά διάσημο!!!”, έγραψε στο Instagram και ανέβασε ένα κολάζ με φωτογραφίες του Γιάννη Σπαλιάρα...», έγραψε ο Χάρης Σιανίδης.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis) στις Απρ 3, 2017, 7:31μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ