Λήξη συναγερμού στην Αγία Πετρούπολη: Ανοιξαν και πάλι οι σταθμοί του μετρό - iefimerida.gr

Λήξη συναγερμού στην Αγία Πετρούπολη: Ανοιξαν και πάλι οι σταθμοί του μετρό

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άνοιξε και πάλι ο σταθμός Σέναγια Πλόσαντ του μετρό της Αγίας Πετρούπολης ο οποίος είχε κλείσει έπειτα από ανώνυμη προειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν κλείσει και άλλοι τρεις σταθμοί, έπειτα από τη ανώνυμη τηλεφωνική προειδοποίηση για βόμβα με αρκετά πυροσβεστικά οχήματα να σπεύδουν έξω από τους σταθμούς και ολόκληρο το δίκτυο του Μετρό να τίθεται σε υψηλό συναγερμό.

Εκπρόσωπος του Μετρό δήλωσε ότι οι σταθμοί έκλεισαν έπειτα από ανώνυμο τηλεφώνημα για απειλή για βόμβα και τόνισε ότι γίνεται ενδελεχής έρευνα για τον εντοπισμό ύποπτων αντικειμένων.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες στην ίδια ρωσική πόλη σημειώθηκε επίθεση σε βαγόνι του Μετρό με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 14 άνθρωποι και να τραυματιστούν περίπου 50.

Οι αρχές ασφαλείας του Κιργιστάν αναγνώρισαν ως ύποπτο της αιματηρής επίθεσης τον Ακμπαρζόν Τζαλίλοφ που γεννήθηκε στην περιφέρεια Ος του Κιργιστάν, το 1995.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ