ΝΔ για τη ληστεία στο Π. Φάληρο: Αυτά κάνει ο νόμος Παρασκευόπουλου - iefimerida.gr

ΝΔ για τη ληστεία στο Π. Φάληρο: Αυτά κάνει ο νόμος Παρασκευόπουλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρά εναντίον της κυβέρνησης λόγω του νόμου Παρασκευόπουλου εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή τη ληστεία στο Παλαιό Φάληρο, όπου όπως αποκαλύφθηκε ότι οι δράστες είχαν αποφυλακιστεί χάρη στις ευεργετικές διατάξεις του εν λόγω νόμου, παρότι είχαν πολυετείς καθείρξεις.

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμος Χαρακόπουλος, διερωτάται για τον κίνδυνο, που διατρέχουν καθημερινά οι Έλληνες πολίτες, από κακοποιούς που έχουν ευεργετηθεί από το συγκεκριμένο νόμο.

Αναλυτικά, σε δήλωσή του αναφέρει σχετικά:

«Για μια ακόμη φορά, κάποιοι επικίνδυνοι κακοποιοί, ευεργετηθέντες από το νόμο Παρασκευόπουλου, πριν καν προλάβουν να βρεθούν ελεύθεροι, αποπειράθηκαν να ληστέψουν, οπλισμένοι σαν αστακοί, με βίαιο τρόπο, φιλήσυχους πολίτες μέσα στο σπίτι τους, μέρα μεσημέρι.

Για μια ακόμη φορά, οι άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας, με υψηλό επαγγελματισμό και αξιοθαύμαστη αυτοθυσία, “έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά».

Για πόσο ακόμη η ελληνική κοινωνία θα ζει με τον κίνδυνο της ανασφάλειας; Για πόσο ακόμη θα πληρώνει τις ιδεοληψίες αυτής της ανεκδιήγητης Κυβέρνησης;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ