Μοιράζει επιταγές ο Τραμπ -Αποφάσισε πού θα χαρίσει το πρώτο μέρος του μισθού του [βίντεο] - iefimerida.gr

Μοιράζει επιταγές ο Τραμπ -Αποφάσισε πού θα χαρίσει το πρώτο μέρος του μισθού του [βίντεο]

Φωτογραφία: AP/ Susan Walsh
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία επιταγή στο χέρι πήγε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου στην ενημέρωση των δημοσιογράφων τη Δευτέρα.

Αφού είχε δεχθεί πολλά ερωτήματα για το πότε θα δωρίσει ο Ντόναλντ Τραμπ τον μισθό που λαμβάνει ως πρόεδρος- κάτι που είχε υποσχεθεί προεκλογικά- ο Σον Σπάισερ ανακοίνωσε τελικά τη σχετική απόφαση.

Ο Τραμπ δώρισε το πρώτο μέρος του μισθού του- συνολικά 78.333,32 δολάρια- στην Εθνική Υπηρεσία Πάρκων των ΗΠΑ και ο Σπάισερ παρέδωσε την επιταγή, μπροστά στις κάμερες.

«Ο πρόεδρος είναι προσωπικά υπερήφανος που διαθέτει το πρώτο μέρος του μισθού του στη σημαντική αποστολή αυτής της υπηρεσίας. Είναι όλα τα χρήματα που έλαβε από τις 20 Ιανουαρίου και έπειτα», είπε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Αν και σε προηγούμενο briefing ο Σπάισερ είχε ζητήσει από τους δημοσιογράφους να αποφασίσουν πού θα δωρίσει ο Τραμπ τον μισθό του, όπως είπε τη Δευτέρα ο πρόεδρος κατέληξε σε αυτή την απόφαση έπειτα από συζήτηση με τους συμβούλους του.

Press Sec.: Pres. Trump donating the first quarter of his salary - $78,333.32 - to the National Park Service. https://t.co/IBGPmhXwYx pic.twitter.com/yRtkvkwkoj

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ μισθός Σον Σπάισερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ