Πέθανε η δημοσιογράφος Ντόρα Ελευθεριάδη - iefimerida.gr

Πέθανε η δημοσιογράφος Ντόρα Ελευθεριάδη

Φωτογραφία: Pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών η δημοσιογράφος Ντόρα Ελευθεριάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη το θάνατο της δημοσιογράφου Δωροθέας (Ντόρα) Ελευθεριάδη, η οποία πέθανε σήμερα σε ηλικία 50 ετών. Η Ντόρα Ελευθεριάδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών σπουδών της φοίτησε σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας και από το 1988 άρχισε να εργάζεται στην Ελληνική Ραδιοφωνία (ΕΡΑ).

Στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας εργάστηκε στη σύνταξη, επιμέλεια και παρουσίαση πολλών ενημερωτικών εκπομπών. στην παραγωγή, επιμέλεια και παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών. Η Ντόρα Ελευθεριάδη υπήρξε μια συνάδελφος με επαγγελματική επάρκεια, ικανότητα έκφρασης, σεμνή και καλλιεργημένη, πρόθυμη να βοηθήσει και να συμπαρασταθεί στους συναδέλφους της. Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τον σύζυγο και τη μονάκριβη κόρη της και αποχαιρετά την καλή συνάδελφο, η οποία «έφυγε» πρόωρα και αναπάντεχα, σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τη γνώρισαν και την αγάπησαν.

Η ημερομηνία και η ώρα της κηδείας της Ντόρας Ελευθεριάδη θα γνωστοποιηθούν με νεώτερη ανακοίνωση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΤΟΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΕΣΗΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ