Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν σε συνέδριο στο ΠΑΜΑΚ - Πέταξαν φέιγ βολάν και αμπούλες [εικόνες] - iefimerida.gr

Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν σε συνέδριο στο ΠΑΜΑΚ - Πέταξαν φέιγ βολάν και αμπούλες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είκοσι μέλη της κατάληψης ΥΦΑΝΕΤ εισέβαλαν κατά τη διάρκεια συνεδρίου της UNESCO στο ΠΑΜΑΚ για το προσφυγικό με τίτλο «Διαστάσεις του προσφυγικού ζητήματος και της ανθρωπιστικής κρίσης - Διάλογος για τα δικαιώματα των αιτούντων άσυλο και των δικαιούχων διεθνούς προστασίας».

Σύμφωνα με μαρτυρίες από παρευρισκόμενους στη Voria.gr, τα μέλη του αναρχικού χώρου εκσφενδόνισαν αμπούλες στους παρευρισκόμενους, φώναξαν συνθήματα, πέταξαν φειγ βολάν και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους της αίθουσας του 1ου ορόφου του πανεπιστημίου.

Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν σε συνέδριο στο ΠΑΜΑΚ - Πέταξαν φέιγ βολάν και αμπούλες [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο αποχώρησαν από την αίθουσα λόγω της έντονης δυσοσμίας. Το συνέδριο συνεχίζεται σε άλλη αίθουσα του Πανεπιστημίου.

Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν σε συνέδριο στο ΠΑΜΑΚ - Πέταξαν φέιγ βολάν και αμπούλες [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Το Συνέδριο ξεκίνησε σήμερα στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (1ος όροφος) και τελεί υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR). Συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+, στο πλαίσιο του προγράμματος Jean Monnet Project «Discourses on European Union and Human Rights» που συντονίζει το προαναφερόμενο Ίδρυμα.

Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν σε συνέδριο στο ΠΑΜΑΚ - Πέταξαν φέιγ βολάν και αμπούλες [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Πηγή: voria.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΜΑΚ αντιεξουασιαστές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ