Σ' αυτούς τους 10 κανόνες ορκίζονται οι Ιταλοί μάγειρες -Για πιάτα... κόλαση - iefimerida.gr

Σ' αυτούς τους 10 κανόνες ορκίζονται οι Ιταλοί μάγειρες -Για πιάτα... κόλαση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

“Mangia che ti passa” λέει το ιταλικό ρητό και σημαίνει πως όποιο πρόβλημα κι αν υπάρχει, μετά το φαγητό θα έχει περάσει.

Και σίγουρα δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε γιατί η ιταλική κουζίνα είναι μία από τις αγαπημένες όλου του κόσμου. Όπως όμως συμβαίνει με όλα τα ωραία πράγματα, η ιταλική κουζίνα έχει ορισμένους βασικούς κανόνες. Ξεκινώντας από τις γιαγιάδες και περνώντας από γενιά σε γενιά μέχρι τους μεγαλύτερους σεφ της Ιταλίας, ο δεκάλογος της μαγειρικής έρχεται σε εσάς για να απογειώσει τα πιάτα σας!

1. Το αλατοπίπερο είναι για την αρχή
Φυσικά και μπορείτε να προσθέσετε αλάτι και πιπέρι σε ένα φαγητό αφού αυτό είναι έτοιμο –άλλωστε γι’ αυτό υπάρχει και το σετ σε κάθε τραπέζι- όμως ένας καλός μάγειρας ξέρει πως το αλατοπίπερο είναι πολύ πιο γευστικό όταν έχει χρόνο για να αναμειχθεί με τα άλλα συστατικά κατά το μαγείρεμα. «Παντρέψτε» τις γεύσεις και απολαύστε!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιταλική κουζίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ