Προθεσμία για την Τετάρτη πήρε ο 42χρονος χρυσαυγίτης - iefimerida.gr

Προθεσμία για την Τετάρτη πήρε ο 42χρονος χρυσαυγίτης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προθεσμία για τη Τετάρτη ζήτησε και πήρε ο μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Παπαδά στους Αμπελόκηπους, καθώς έλειπαν κάποια έγγραφα από τη δικογραφία.

Παρόντες στα δικαστήρια της Ευελπίδων μέλη της Χρυσής Αυγής οι οποίοι φώναζαν συνθήματα δηλώνοντας τη στήριξή τους στον κατηγορούμενο, ενώ επιτέθηκαν φραστικά και στους δημοσιογράφους.

Ο άνδρας συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, ύστερα από μαρτυρίες ότι συμμετείχε στην ομάδα των χρυσαυγιτών που επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια στο κεφάλι και στο σώμα τον 24χρονο φοιτητή, ο οποίος νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει έως στιγμής η Αστυνομία, οι δράστες μετά τον ξυλοδαρμό μέχρι λιποθυμίας του θύματος, του αφαίρεσαν την τσάντα.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είναι υπεύθυνος ασφαλείας των κεντρικών γραφείων του κόμματος και να είχε προσληφθεί το 2012 ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ξυλοδαρμός φοιτητή χρυσαυγίτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ