Σε εκδηλώσεις του τάγματος εφόδου ο 42χρονος που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό στου 24χρονου φοιτητή - iefimerida.gr

Σε εκδηλώσεις του τάγματος εφόδου ο 42χρονος που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό στου 24χρονου φοιτητή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτογραφίες-ντοκουμέντα, στις οποίες ο 42χρονος που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή στου Ζωγράφου συμμετέχει σε εκδήλωση του τάγματος εφόδου της Νίκαιας, τα μέλη του οποίου κατηγορούνται για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έρχονται στη δημοσιότητα.

Στον 42χρονο που είναι μετακλητός υπάλληλος της Βουλής που εργάζεται στο γραφείο του Νίκου Μιχαλολιάκου, οι εισαγγελικές Αρχές έχουν ασκήσει ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία. Ο ίδιος όμως αρνείται την επίθεση σε βάρος του 24χρονου και σήμερα αναμένεται να απολογηθεί.

Στις φωτογραφίες που φέρνει στο φως το δημοσίευμα, ο 42χρονος φαίνεται στο πλευρό του πυρηνάρχη Νίκαιας Γιώργου Πατέλη στην κεντρική πλατεία της περιοχής, αλλά και της Ουρανίας Μιχαλολιάκου.

Στο ίδιο τάγμα βρίσκεται και ο Γιάννης Καζαντζόγλου, ο συνοδηγός του Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, στο ίδιο τάγμα εφόδου που φαίνεται να επιθεωρεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, διακρίνονται και άλλα μέλη του πυρήνα Νίκαιας που σήμερα δικάζονται για την οργανωμένη δολοφονία του μουσικού.

Στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, δημοσιεύεται και βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συγκέντρωση στο οποίο οι χρυσαυγίτες κρατώντας ξύλινα ρόπαλα και φορώντας κράνη και ρούχα μηχανής φαίνονται «ετοιμοπόλεμοι», ενώ λαμβάνουν οδηγίες από τον Κασιδιάρη.

Τα πρόσωπά τους είναι καλυμμένα, και λίγο αργότερα, στοιχίζονται, φορούν τα κράνη τους και ξεκινούν να χτυπούν με δύναμη τα ρόπαλα πάνω σε σιδερένιες ασπίδες. Πριν το τέλος του βίντεο οι συγκεντρωμένοι φαίνονται να φωνάζουν το γνωστό σύνθημα «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή».

Υπενθυμίζουμε ότι ο 42χρονος δεν αναγνωρίστηκε ως δράστης της επίθεσης από τον ίδιο τον 24χρονο φοιτητή αλλά από μάρτυρα.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι ο 42χρονος «συνελήφθη» σε ρεπορτάζ του Channel 4 να λειτουργεί ως υπεύθυνος ασφαλείας των κεντρικών γραφείων της ΧΑ στη Μεσογείων εμποδίζοντας τη λήψη πλάνων και την είσοδο στα γραφεία των ξένων δημοσιογράφων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ