Στην Αθήνα με τη σύζυγό του ο Γερμανός πρόεδρος Σταϊνμάιερ για τα εγκαίνια της documenta - iefimerida.gr

Στην Αθήνα με τη σύζυγό του ο Γερμανός πρόεδρος Σταϊνμάιερ για τα εγκαίνια της documenta

φωτογραφία: AP images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Παρασκευή, μία μέρα πριν τα επίσημα εγκαίνια της documenta, της διεθνούς έκθεσης σύγχρονης τέχνης, στην Αθήνα θα βρεθεί ο Γερμανός Πρόεδρος Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ.

Ο κ. Σταϊνμάιερ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, έρχεται στην Αθήνα για να εγκαινιάσει την έκθεση με τον Προκόπη Παυλόπουλο, μετά από επίσημη πρόσκληση του Ελληνα Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η διήμερη αυτή επίσκεψη του Γερμανού Προέδρου στην Αθήνα είναι και το πρώτο, μετά την εκλογή του, επίσημο ταξίδι του στο εξωτερικό.

Σχεδόν 8.000 δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και επαγγελματίες του χώρου από όλο τον κόσμο θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η documenta είναι η κορυφαία έκθεση που πραγματοποιείται στο Κάσελ της Γερμανίας και για πρώτη φορά στα χρονικά, βγαίνει εκτός συνόρων και συνδιοργανώνεται με την πόλη της Αθήνας. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 16 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ Documenta
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ