Τα 10 καλύτερα στέκια για μεξικάνικο στην Αθήνα -Για spicy φαγητό και δροσερά κοκτέιλς - iefimerida.gr

Τα 10 καλύτερα στέκια για μεξικάνικο στην Αθήνα -Για spicy φαγητό και δροσερά κοκτέιλς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεύσεις πικάντικες και ιδιαίτερες, τορτίγιες και νάτσος που συνδυάζονται υπέροχα με παγωμένες μαργαρίτες ή τεκίλες είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για την άνοιξη.

Η μεξικάνικη κουζίνα τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει τους Αθηναίους, γι’ αυτό και ξεπηδούν συνέχεια απίθανα στέκια που θα σας κάνουν να αναφωνήσετε « Viva Mexico».

Agavita Cantina Mexicana: Αν και η Νέα Φιλαδέλφεια φημίζεται κυρίως για τα πολιτικά εστιατόρια, αυτό το λατινοαμερικανικό bar- restaurant θα σας ταξιδέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η διακόσμηση του χώρου θυμίζει ταινία: μια πανδαισία χρωμάτων με μοναδικές ζωγραφιές φτιαγμένες στο χέρι, ακόμα και πάνω στα τραπέζια, ενώ η Φρίντα Κάλο εποπτεύει ότι όλοι περνάνε καλά. Στα παραδοσιακά πιάτα του καταλόγου θα βρείτε μεταξύ άλλων huevo ranchero με λουκάνικο, αλλάκαι salsa ranchero πάνω σε φωλιά από tortillas και τηγανητό αυγό. Επίσης το μαγαζί φημίζεται για τα πρωτότυπα κοκτέιλ του- κάθε Πέμπτη μάλιστα υπάρχει και προσφορά: πίνετε ένα και σας κάνουν ένα ακόμα δώρο. Δοκιμάστε το Canelojo με κίτρινη τεκίλα, μήλο λεμόνι και άρωμα κανέλα. Ιδανικό μέρος και για όσους έχουν παιδιά, αφού ο χώρος διαθέτει κι έναν μίνι παιδότοπο.

Σμύρνης 55, Νέα Φιλαδέλφεια, 210 2510604

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μεξικάνικο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ