Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Να συνεννοηθούμε μόνο πότε θα γίνουν εκλογές - iefimerida.gr

Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Να συνεννοηθούμε μόνο πότε θα γίνουν εκλογές

Φωτογραφία: (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, όρισε ως μοναδικό κοινό πεδίο συνεννόησης με τον Αλέξη Τσίπρα, την απόφαση για την ημερομηνία των εκλογών.

«Δεν υπάρχει κοινό πεδίο συνεννόησης, εκτός αν ο κ. Τσίπρας θέλει να συνεννοηθούμε για το πότε θα γίνουν εκλογές», τονίζει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Μιλώντας για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές χρεώνει στην κυβέρνηση την καθυστέρηση στο κλείσιμο της β' αξιολόγησης και κάνει λόγο για λογαριασμό «Τσίπρα- Καμμένου».

Η κ. Ασημακοπούλου λέει επίσης πως το αίτημα για εκλογές δεν είναι κομματικό, αλλά εθνικό και κατηγορεί τους κκ Τσίπρα και Καμμένο, τους υπουργούς και τους κυβερνητικούς βουλευτές ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κρατήσουν τις καρέκλες τους.

Σε ότι αφορά τα θέματα του τομέα της εξαπολύει προσωπική επίθεση κατά του αρμόδιου υπουργού Νίκου Παππά.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ