Ενα κουνέλι προκάλεσε ζημιά 30 εκ. δολαρίων - iefimerida.gr

Ενα κουνέλι προκάλεσε ζημιά 30 εκ. δολαρίων

κουνέλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα κουνέλι ήταν να είναι ο δράστης που προκάλεσε ζημιά εκατομμυρίων δολαρίων στον ιππόδρομο Έλγουϊκ της Τασμάνιας. Οι σκανδαλιές του μάλιστα μπορεί να ακυρώσουν τις θερινές ιπποδρομιακές κούρσες.

Πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια διέθεσε η κυβέρνηση για την ανακαίνιση του ιππόδρομου, προκειμένου όλα να είναι τέλεια για τις θερινές κούρσες. Ξαφνικά όμως τα άλογα άρχισαν να τραυματίζονται και ακυρώθηκαν πολλές ιπποδρομίες. Από τις έρευνες που έγιναν διαπιστώθηκε πως ο ιππόδρομος ήτανμ γεμάτος τρύπες. Τις απέδωσαν σε καθίζηση του εδάφους, λόγω βλάβης στο σύστημα αποστράγγισης του ιπποδρόμου.

Τελικά, διαπιστώθηκε πως οι τρύπες (λαγούμια) ήταν έργο κουνελιού!

Και τώρα οι αρμόδιοι προσπαθούν να επισκευάζουν τις ζημιές για να γίνουν οι ιπποδρομίες. Ήδη το κόστος από την ζημιά του κουνελιού ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ