Καλλιάνος: «Αυτό που θέλει ο Τσίπρας είναι να χαϊδέψει τη βελουτέ καρέκλα του Μαξίμου» - iefimerida.gr

Καλλιάνος: «Αυτό που θέλει ο Τσίπρας είναι να χαϊδέψει τη βελουτέ καρέκλα του Μαξίμου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την επιθυμία του να παραμείνει στην εξουσία με όποιο κόστος, στη «βελουτέ καρέκλα» του Μαξίμου, κατηγορεί ο ο αναπληρωτής γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ, Βασίλης Καλλιάνος τον πρωθυπουργό.

Σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και τον Δημήτρη Κοτταρίδη, ο Β. Καλλιάνος χαρακτηρίζει την κυβέρνηση «μη σοβαρή» ενώ αναφερόμενος στο κλείσιμο της αξιολόγησης επισημαίνει ότι όπως και να χει, η καθυστέρηση είναι ήδη μεγάλη.

«Αυτό σημαίνει ότι κάθε τόσο προστίθενται νέα μέτρα από τους δανειστές μας, οι οποίοι με τη σειρά τους σε πολλές των περιπτώσεων είναι πράγματι σκληροί απέναντι μας διότι βλέπουν μία κυβέρνηση η οποία δεν είναι σοβαρή» τονίζει.

«Τούτη τη στιγμή, αυτό που επιθυμεί ο κ. Τσίπρας είναι να χαϊδέψει τη βελουτέ καρέκλα του Μαξίμου όσο το δυνατόν περισσότερο διάστημα μπορεί- τίποτα παραπάνω δεν τον αγχώνει, πιστέψτε με. Ούτε κυβερνά σωστά τη χώρα, ούτε εκτελεί κάποια αξιόλογη διαπραγμάτευση. Το μόνο που απασχολεί τον κ. Τσίπρα στον μέγιστο βαθμό, είναι να μην έχει διαρροές και χάσει τη δεδηλωμένη» προσθέτει μεταξύ άλλων ο Β. Καλλιάνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ