Ο χορός του Αρτέμη Σώρρα σε διαγωνισμό bodybuilding -Υπό τους ήχους του «ύμνου» των «9 1/2 εβδομάδων» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο χορός του Αρτέμη Σώρρα σε διαγωνισμό bodybuilding -Υπό τους ήχους του «ύμνου» των «9 1/2 εβδομάδων» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτές τις ημέρες, η αστυνομία αναζητά τον Αρτέμη Σώρρα. Ταυτόχρονα όμως, γίνονται γνωστές λεπτομέρειες από το παρελθόν του.

Το iefimerida είχε δημοσιεύσει πριν από λίγες ημέρες φωτογραφίες από την εποχή που ήταν αθλητής του bodybuilding και μάλιστα είχε λάβει μέρος σε διαγωνισμό, διεκδικώντας τον τίτλο του WABBA Μίστερ Πελοπόννησος το 1987.

Τώρα, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο από εκείνον τον αγώνα με τον χορό του Αρτέμη Σώρρα, στη «μάχη» για τον τίτλο. Υπό τους ήχους του «You can leave your hat on», του τραγουδιού που έγινε γνωστό μέσα από την ταινία «9 1/2 εβδομάδες», στο βίντεο που δημοσίευσαν τα «Παραπολιτικά» επιδεικνύει το γυμνασμένο σώμα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρτέμης Σώρρας bodybuilding
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ