Σκότωσε την αδερφή του με την καραμπίνα του πατέρα του - iefimerida.gr

Σκότωσε την αδερφή του με την καραμπίνα του πατέρα του

Αρκάνσας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που οι γονείς είχαν πάει στο σούπερ μάρκετ για τα καθιερωμένα ψώνια στο σπίτι ο μικρότερος γιος της οικογένειας μετατράπηκε σε δολοφόνος και σκότωσε τη μεγαλύτερη του αδερφή. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Αρκάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών με τον 15χρονος να πυροβολεί τη μεγαλύτερη του αδερφή.

Ο σερίφης της επαρχίας Φράνκλιν, όπου ζούσε η οικογένεια, δήλωσε ότι ο ανήλικος εμφανίστηκε στο γραφείο του το πρωί της Κυριακής και είπε στους αστυνομικούς, με δάκρυα στα μάτια και εμφανώς μετανιωμένους, ότι είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τη 16χρονη αδερφή του μέσα στο σπίτι τους, χωρίς όμως να αναφέρει κανένα κίνητρο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως δολοφόνησε την αδερφή του λίγο μετά τις 8 το πρωί, αφότου οι γονείς του βγήκαν για τα καθιερωμένα ψώνια στο τοπικό σουπερμάρκετ. Ο ίδιος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα γύρω στις 9:30.

Οι αρχές κατέσχεσαν πολλά όπλα από το σπίτι και το αυτοκίνητο της οικογένειας, προκειμένου να βρουν με ποιο από αυτά έκανε το έγκλημα. Όπως δήλωσε ο σερίφης ο ανήλικος ήξερε να χρησιμοποιεί όπλα, καθώς πήγαινε συχνά για κυνήγι με τον πατέρα του.

Ο δικαστής διέταξε εγγύηση για την αποφυλάκισή του, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, που ανέρχεται στις 750.000 δολάρια.

Ο εισαγγελέας ανέφερε ότι προτίθεται να ζητήσει την καταδίκη του νεαρού για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού και να δικαστεί ως ενήλικας μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, λόγω της φύσης του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ