Οταν ο Πάνος του Survivor έπαιζε ράγκμπι στην πλατεία Αριστοτέλους [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν ο Πάνος του Survivor έπαιζε ράγκμπι στην πλατεία Αριστοτέλους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί έχουν χλευάσει την ιδιότητα του Πάνου Αργιαννίδη, που δηλώνει μάνατζερ ράγκμπι στην Ελλάδα, ωστόσο ένα βίντεο μας δείχνει ότι όντως αυτή είναι η δουλειά του.

Το 2013 ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι, στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράγκμπι, μετέτρεψε σε γήπεδο την πλατεία Αριστοτέλους.

Οταν ο Πάνος του Survivor έπαιζε ράγκμπι στην πλατεία Αριστοτέλους [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο Πάνος ήταν εκεί, για να προωθήσει το άθλημα, δραστήριος όπως πάντα και έδινε οδηγίες στους παίχτες του, όπως βλέπουμε στο ρεπορταζ του TV100.

«Τότε είχαν έρθει να κάνουμε το event , ένα πολύ σημαντικό event για την πόλη.
Ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, κρατήσαμε μια τυπική επαφή.

Ζητήσαμε χέρια τότε για την εκδήλωση και μας είπαν μην στεναχωριέστε θα βρούμε. Ήρθαν και καταφέραμε σε μια μέρα να στήσουμε τον χορτοτάπητα στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ήταν δραστήριος και κοινωνικός. Έκανε μάλιστα και επαφές με κανάλια και εκπομπές για να προωθήσει την διοργάνωση», τόνισε μιλώντας στο thestival.gr, ο τότε αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και αρμόδιος σε θέματα αθλητισμού, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ