Γρηγοράκος: Η κυβέρνηση τηρεί στη διαπραγμάτευση στάση «πονάω αλλά μου αρέσει» - iefimerida.gr

Γρηγοράκος: Η κυβέρνηση τηρεί στη διαπραγμάτευση στάση «πονάω αλλά μου αρέσει»

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στάση «πονάω αλλά μού αρέσει» τηρεί η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση, σύμφωνα με τον Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Όπως είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης: η κυβέρνηση λέει «πονάω που παίρνω τα μέτρα, αλλά θέλω να μείνω στην εξουσία».

Παράλληλα τόνισε ότι η αξιολόγηση δεν θα κλείσει, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ένα ανομοιογενές κόμμα, και οι κυβερνητικοί βουλευτές «θέλουν να κάνουν Πάσχα στα χωριά τους».

«Η αξιολόγηση θα πηγαίνει πίσω διαρκώς... Η αξιολόγηση αργεί και οι απαιτήσεις των δανειστών γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Είναι κυβέρνηση που πιστεύει ότι θα διαχειριστεί επικοινωνιακά ένα υπαρκτό πρόβλημα… Κάνει του κόσμου τις χαζομάρες διαπραγματεύεται ό,τι θέλει, και θέλει από εμάς στην αντιπολίτευση να ψηφίζουμε», πρόσθεσε.

Τέλος, επεσήμανε ότι η πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη για αναζήτηση συναίνεσης με άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι προς θετική κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ