Τεράστιο μποτιλιάρισμα στη λεωφόρο Συγγρού -Εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικής έκλεισαν την άνοδο - iefimerida.gr

Τεράστιο μποτιλιάρισμα στη λεωφόρο Συγγρού -Εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικής έκλεισαν την άνοδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεράστιο είναι το μποτιλιάρισμα που έχει σημειωθεί στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού καθώς υπάλληλοι της Εθνικής Ασφαλιστικής στο πλαίσιο διαμαρτυρίας τους βγήκαν στο οδόστρωμα προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ οι εργαζόμενοι άφησαν κάποια στιγμή την αριστερή λωρίδα ανοιχτή ώστε να διέρχονται τα οχήματα, ωστόσο φαίνεται πως την ξαναέκλεισαν.

Η κυκλοφορία είναι αυξημένη και στο παραλιακό μέτωπο στο Φάληρο καθώς η αστυνομία αποφάσισε να απαγορεύσει την είσοδο σε όσους οδηγούς έρχονται από τον Πειραιά μέσω της παραλιακής για να μπουν στη Συγγρού με κατεύθυνση την Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εντολή αυτή δόθηκε γιατί η Συγγρού είχε μποτιλιαριστεί σε τόσο μεγάλο βαθμό και δεν ήθελε να την επιβαρύνει περαιτέρω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ