Κρήτη: Αυτό είναι το αυτοκίνητο του επιχειρηματία που απήχθη [εικόνες] - iefimerida.gr

Κρήτη: Αυτό είναι το αυτοκίνητο του επιχειρηματία που απήχθη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου με τη συνοδεία περιπολικών μεταφέρθηκε το βράδυ της Πέμπτης το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Mercedes του Ηρακλειώτη επιχειρηματία που απήχθη νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ειδικοί διαπραγματευτές της Ελληνικής Αστυνομίας έφτασαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης από την Αθήνα στο Ηράκλειο για να μετέχουν σε όλες τις αστυνομικές ενέργειες με σεβασμό στην αγωνία της οικογένειας του επιχειρηματία και σε συνεννόηση μαζί της.

Το neakriti.gr, δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφικό και οπτικό υλικό του αυτοκινήτου του Κρητικού επιχειρηματία τονίζοντας ότι είναι προφανές ότι εκτός από τη σύγκρουση που έχει προκληθεί στο εμπρόσθιο αριστερό πλάγιο τμήμα του στο ύψος του αριστερού τροχού, το αυτοκίνητο φέρει ισχυρά χτυπήματα «πιθανόν από βαρύ αντικείμενο», τόσο στο καπό της μηχανής του αυτοκινήτου, όσο και στο μπροστινό παρμπρίζ του οχήματος.

Κρήτη: Αυτό είναι το αυτοκίνητο του επιχειρηματία που απήχθη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ταυτόχρονα το στοπ καρέ του αυτοκινήτου κατά τη στιγμή της μεταφοράς του στο Αστυνομικό Μέγαρο δείχνει ότι οι δράστες έσπασαν το αριστερό τζάμι από την πλευρά του οδηγού του αυτοκινήτου.

Κρήτη: Αυτό είναι το αυτοκίνητο του επιχειρηματία που απήχθη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ένα από τα πιθανότερα σενάρια είναι οι άγνωστοι να είχαν στήσει καρτέρι στον επιχειρηματία και όταν τον εντόπισαν ένα όχημα προπορεύτηκε του δικού του άλλο όχημα τον ακολούθησε σχεδόν από πίσω του και στο επίμαχο σημείο που βρέθηκε εγκαταλειμμένο τον εγκλώβισαν προξενώντας το ατύχημα.

Κρήτη: Αυτό είναι το αυτοκίνητο του επιχειρηματία που απήχθη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η φορά του αυτοκίνητου του επιχειρηματία, φαίνεται να ήταν προς τα Καλέσσα, το γεγονός ότι τα δύο οχήματα που τυλίχθηκαν στις φλόγες, περίπου στις 4 το μεσημέρι έξω από το ΠΑΓΝΗ, στο νότιο τμήμα του, βρίσκονται στην ακτίνα την ευρύτερη με την περιοχή του εγκαταλειμμένου οχήματος, οδηγεί τις αστυνομικές αρχές κατ' αρχήν σε εξέταση σοβαρή σύνδεσης των δύο περιστατικών.

Άλλωστε, τα δύο καμένα οχήματα, όταν κατασβήστηκε η πυρκαγιά από την Π.Υ. δεν έφεραν πινακίδες κυκλοφορίας, γεγονός που οδηγεί τις αστυνομικές αρχές να εικάζουν βάσιμα ότι αυτά ήταν κλεμμένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ