Χάκαραν το Facebook του Ολάντ: «Φεύγω από πρόεδρος, κερνάω!» - iefimerida.gr

Χάκαραν το Facebook του Ολάντ: «Φεύγω από πρόεδρος, κερνάω!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Τετάρτη, 29 Μαρτίου, η προσωπική σελίδα του γάλλου προέδρου ανέβασε μια πρόσκληση για ποτό επειδή εγκαταλείπει την προεδρία.


Επρόκειτο για φάρσα που την έκανε μια ομάδα γνωστή με το όνομα «Υπέρ της παραίτησης του Φρανσουά Ολάντ». Η πρόσκληση καλούσε σε πάρτι, στις 7 Μαίου, στα σαλόνια του προεδρικού μεγάρου, όταν δηλαδή θα έχει εκλεγεί ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας.

Χάκαραν το Facebook του Ολάντ: «Φεύγω από πρόεδρος, κερνάω!» | iefimerida.gr 0


Η ψευδο-πρόσκληση βρήκε αμέσως ανταπόκριση, 1000 άτομα την σημείωσαν και 507 άτομα έγραψαν ότι θα πήγαιναν στο εν λόγω πάρτι.
Είναι αλήθεια ότι ο Φρανσουά Ολάντ υπήρξε ο λιγότερο δημοφιλής πρόεδρος της Γαλλίας και τα ποσοστά του ανέβηκαν το τελευταίο διάστημα, επειδή ακριβώς εγκαταλείπει την προεδρία.
Η ομάδα που χάκαρε τον λογαριασμό του Ολάντ σημειώνει σε ανακοίνωση:
«Νάμαστε! Περιμέναμε αυτή τη στιγμή με ανυπομονησία επί 5 χρόνια. Θα το γιορτάσουμε με αξιοπρέπεια, ελάτε όλοι, φέρτε και τα παιδιά σας, είναι λαϊκή γιορτή».
Η φάρσα σβήστηκε αμέσως από τον λογαριασμό του Ολάντ. Ας σημειωθεί ότι και το 2011, ο Νικολά Σαρκοζί είχε υποστεί την ίδια φάρσα, πριν ακόμη ανακοινώσει αν θα είναι ξανά υποψήφιος.
Ο Φρανσουά Ολάντ θα εγκαταλείψει το προεδρικό μέγαρο μεταξύ 8 και 14 Μαίου, αλλά προτίθεται να συνεχίσει την πολιτική του καριέρα:
«Δεν υπάρχει σύνταξη, δεν θα αποσυρθώ», δήλωσε στους δημοσιογράφους, κατά την διάρκεια της τελευταίας του περιοδείας στη νότια Ασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χάκαραν Ολάντ φάρσα φεύγω
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ