Βρήκαν κομμένο κεφάλι δίπλα στην πινακίδα του Hollywood - iefimerida.gr

Βρήκαν κομμένο κεφάλι δίπλα στην πινακίδα του Hollywood

Hollywood
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άναυδες έμειναν δύο γυναίκες, όταν κατά τη πεζοπορία τους στον λόφο του Hollywood στις ΗΠΑ, είδαν τα σκυλιά τους να παίζουν με ένα κομμένο ανθρώπινο κεφάλι!

Οι δυο γυναίκες εργάζονται ως συνοδοί σκύλων και είχαν μαζί τους εννέα από αυτά. Όταν αποφάσισαν πως η βόλτα της ημέρας θα ήταν στη διάσημη πινακίδα του Hollywood, δε μπορούσαν να φανταστούν τι επρόκειτο να δουν εκεί.

Κάποια στιγμή, είδαν δυο από τα σκυλιά τους να παίζουν με κάτι περίεργο. Και καθώς εκείνα έπαιζαν, μέσα από τη σακούλα βγήκε ένα κομμένο, ανθρώπινο κεφάλι!

Σύμφωνα με τον αρχιφύλακα Μιτζι Φιέρο, η πρώτη εκτίμηση είναι πως το κεφάλι ανήκει σε άνδρα και δε φαίνεται να ήταν στο συγκεκριμένο σημείο για καιρό. «Δεν υπάρχουν ακόμη σημάδια αποσύνθεσης», είπε.

Το υπόλοιπο σώμα δε βρέθηκε μετά τις πρώτες έρευνες και η αστυνομία του Λος Άντζελες ελπίζει να βρει το όνομα του θύματος από τα οδοντικά στοιχεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ