Τροχαίο δυστύχημα με 13 νεκρούς στο Τέξας -Μόνο δύο επέζησαν - iefimerida.gr

Τροχαίο δυστύχημα με 13 νεκρούς στο Τέξας -Μόνο δύο επέζησαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγωδία στο Τέξας των ΗΠΑ, με 13 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα.

Συγκεκριμένα, 13 άτομα σκοτώθηκαν και άλλα δύο τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο της εκκλησίας που μετέφερε ηλικιωμένους συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, όπως ανέφερε η αστυνομία του Τέξας. Στο βανάκι της εκκλησίας επέβαιναν συνολικά 14 άτομα, ενώ στο φορτηγό βρισκόταν μόνο ο οδηγός.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εκκλησίας, ο ένας επιζών επιβάτης του λεωφορείου είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι ηλικιωμένοι επέστρεφαν από τριήμερη εκδρομή όταν συνέβη το τραγικό τροχαίο.

Ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ και η σύζυγός του εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους. «Θρηνούμε για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους. Οι καρδιές μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων», είπαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τέξας ΗΠΑ τροχαίο δυστύχημα νεκροί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ