Εκπαιδευτικό βίντεο του BBC για το σεξ προκαλεί σάλο στον Βρετανία - iefimerida.gr

Εκπαιδευτικό βίντεο του BBC για το σεξ προκαλεί σάλο στον Βρετανία

παιδιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Βρετανία, η προβολή ενός εκπαιδευτικού ντοκυμαντέρ του BBC που στόχο έχει την ενημέρωση των παιδιών ηλικίας 9-11 ετών για το σεξ και την σεξουαλική ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο είναι ουσιαστικά μία ταινία γραφικών και κινουμένων σχεδίων που απεικονίζει ένα ζευγάρι κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, ενώ περιγράφεται και το ποιές είναι οι αντιδράσεις στο γυναικείο και στο ανδρικό σώμα.

Επιπλέον γίνεται περιγραφή της αυτοϊκανοποίησης, του έρωτα ακόμη και μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου και τέλος προβάλλει τις διαφορές στο σώμα ενός ανδρικού σώματος, ενός γυναικείου κι ενός κοριτσιού δείχνοντας αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

Μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ η βουλευτής Τόρυ Άντρεα Λίμπσον δέχθηκε πάρα πολλά τηλεφωνήματα από οργισμένους γονείς που διαμαρτυρήθηκαν για το βίντεο αποκαλώντας το πορνογράφημα και υποστηρίζοντας πως επηρεάζει αρνητικά την συμπεριφορά και την αθωότητα των παιδιών.

Η ίδια η βουλευτής αφού το παρακολούθησε δήλωσε πως ντράπηκε, καθώς θεωρεί πως πρόκειται για μια ταινία ενηλίκων. Μάλιστα, ο υπουργός Εκπαίδευσης Νικ Γκίμπ δεσμεύθηκε να το ερευνήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ