Βίντεο: Καρέ-καρέ η σύλληψη δύο υπόπτων μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Βίντεο: Καρέ-καρέ η σύλληψη δύο υπόπτων μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Caters News Agency /Daily Mail
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή που δύο ύποπτοι για τρομοκρατία σύρθηκαν από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν από άντρες της αστυνομίας οι οποίοι τους σημάδευαν σε αυτόματα όπλα, σε επιδρομή στο Μπέρμιγχαμ, μετά την επίθεση στο Ουεστμίνστερ στο Λονδίνο, κατέγραψε ο φακός.

Στην καταδρομή συνελήφθησαν ένας άντρας και μία γυναίκα, 21 και 23 ετών αντίστοιχα, μέρα -μεσημέρι, και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών οι οποίοι μιλώντας στα βρετανικά Μέσα, τόνισαν ότι η αστυνομία αφού απέκλεισε το όχημα των υπόπτων, τους έσυρε έξω από αυτό φωνάζοντας τους να μείνουν στο έδαφος.

Ένας από τους περαστικούς βιντεοσκόπησε τη δραματική στιγμή και μιλώντας ανώνυμα στη Birmingham Mail δήλωσε: «Μπορούσα να ακούσω μία πόρτα να ανοίγει γρήγορα και έτσι το ένστικτό μου μού είπε να πάω και να κοιτάξω τι γίνεται. Πήγα εκεί και είδα την αστυνομία και ήταν σε διάφορα αυτοκίνητα. Κάποιοι από αυτούς ήταν σε ένα απλό λευκό βαν. Υπήρχε ένα αστυνομικό αυτοκίνητο χωρίς διακριτικά μπροστά και πίσω από το κόκκινο Ford Fiesta. Η αστυνομία βγήκε από το βαν και τα αυτοκίνητα και άρχισαν να φωνάζουν. Άρχισαν να φωνάζουν να πέσουν στο έδαφος, μετά τον επιβαίνοντα έξω από το αυτοκίνητο και κάτω στο έδαφος. Τον σημάδευαν με όπλα».

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, όλη η διαδικασία διήρκεσε περίπου 20 με 25 λεπτά και οι αστυνομικοί αφού έθεσαν υπό κράτηση τους δύο υπόπτους ερεύνησαν το κόκκινο Fiesta.

Στο πλαίσιο των επιδρομών που πραγματοποιήθηκαν μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Ουεστμίνστερ, η αστυνομία εισέβαλε σε πέντε σπίτια και μία επιχείρηση στο Alum Rock.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ