Σκηνές σπαραγμού στις κηδείες δύο παιδιών από το τροχαίο στον Εύοσμο -Σήμερα το τελευταίο αντίο στα άλλα δύο - iefimerida.gr

Σκηνές σπαραγμού στις κηδείες δύο παιδιών από το τροχαίο στον Εύοσμο -Σήμερα το τελευταίο αντίο στα άλλα δύο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTIONTEAM /ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Κιλκίς και τον Εύοσμο γράφεται σήμερα η τελευταία λέξη του δράματος για τους τέσσερις φίλους που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο 17χρονος Μάκης Μ., ο οδηγός του μοιραίου Volvo που προσέκρουσε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο σε τσιμεντένιο τοιχίο και οδηγηθεί σήμερα στην τελευταία του κατοικία στο Κιλκίς, ενώ όσον αφορά στον 19χρονος Παύλος Λ. θα κηδευτεί στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στα Κοιμητήρια Ευόσμου.

Στο μεταξύ χθες, σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκαν οι κηδείες των άλλων δύο 17χρονων αγοριών που σκοτώθηκαν στο μοιραίο τροχαίο, του 17χρονου, Γιώργου Μ. και του παιδικού του φίλου Θοδωρή Μ. Το κλίμα στις γειτονιές των δύο παιδιών ήταν βαρύ ενώ έξω από τις πολυκατοικίες που διέμεναν τα δύο παιδιά είχαν τοποθετηθεί στεφάνια με λευκά λουλούδια. Δίπλα στις οικογένειες των δύο παιδιών είχαν σπέυσει να συμπαρασταθού συγγενείς και φίλοι, αλλά και συμμαθητές των άτυχων νεαρών.

Σκηνές σπαραγμού στις κηδείες δύο παιδιών από το τροχαίο στον Εύοσμο -Σήμερα το τελευταίο αντίο στα άλλα δύο | iefimerida.gr 0

Την ίδια στιγμή, στις φωτογραφίες του μοιραίου αυτοκινήτου που επέβαινε η παρέα των πέντε φίλων -ο πέμπτος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο ΑΧΕΠΑ- αποτυπώνεται η σφοδρότητα της πρόσκρουσης με την αριστερή πλευρά του οχήματος να έχει καταστραφεί εντελώς.

Σκηνές σπαραγμού στις κηδείες δύο παιδιών από το τροχαίο στον Εύοσμο -Σήμερα το τελευταίο αντίο στα άλλα δύο | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εύοσμος τροχαίο μαθητές κηδείες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ