Συνέλαβαν αντισμήναρχο στην Κάρπαθο με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας - iefimerida.gr

Συνέλαβαν αντισμήναρχο στην Κάρπαθο με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας

Συνέλαβαν αντισμήναρχο στην Κάρπαθο με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Έκοψαν τα φτερά» από αντισμήναρχο που είχε στην κατοχή του σκληρό πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά! Ο ιπτάμενος έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών μετά από ειδοποίηση των διωκτικών αρχών της Δανίας.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr οι αρχές της Δανίας, εντόπισαν ότι ανάμεσα σε χρήστες του διαδικτύου που κάνουν ανταλλαγή πορνογραφικού υλικού με παιδιά, είναι και κάποιοι από την Ελλάδα.

Κατόπιν ερευνών έφτασαν στα ηλεκτρονικά ίχνη του Αντισμήναρχου που υπηρετεί στο αεροπορικό απόσπασμα Καρπάθου.

Διαπίστωσαν ότι την 1η Σεπτεμβρίου 2011 "μοίρασε" μέσω του διαδικτύου 23 βίντεο σκληρού πορνογραφικού υλικού με ανήλικα!

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του στις Αχαρνές Αττικής, κατάσχεσαν δύο σκληρούς δίσκους ηλεκτρονικού υπολογιστή με πλήθος αρχείων υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, σε βίντεο και φωτογραφίες!Ωστόσο ο ίδιος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες...

Με εντολή του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου θα μεταφερθεί στη Ρόδο ενώ δεν αποκλείεται η παραπομπή του σε Εισαγγελέα του Αεροδικείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ