Κηδεύτηκε ο Τζορτζ Μάικλ -Τρεις μήνες μετά τον θάνατό του - iefimerida.gr

Κηδεύτηκε ο Τζορτζ Μάικλ -Τρεις μήνες μετά τον θάνατό του

Φωτογραφία: AP Photo/Francois Mori
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από περίπου τρεις μήνες από τον θάνατό του, ο Τζορτ Μάικλ ετάφη σε μια μικρή ιδιωτική τελετή στο νεκροταφείο Highgate του Λονδίνου, με συγγενείς και πολύ στενούς φίλους να του λένε το τελευταίο αντίο.

Σε δήλωσή της η οικογένεια ευχαρίστησε τους φανς του τραγουδιστή σε όλο τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και στήριξης.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η κηδεία και η ταφή του τραγουδιστή Τζορτζ Μάικλ τελέστηκαν σήμερα. Η οικογένειά του και οι στενοί του φίλοι παρέστησαν σε μια μικρή ιδιωτική τελετή για να αποχαιρετίσουν τον αγαπημένο τους γιο, αδελφό και φίλο», σημειώνει και προσθέτει:

«Η οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ θα ήθελε να ευχαριστήσει εκ νέου τους θαυμαστές του σε ολόκληρο τον κόσμο για τα πολυάριθμα μηνύματα αγάπης και στήριξης».

Η σορός του Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε από τον πρώην σύντροφό του στο σπίτι του στο Οξφορντσάιρ, ανήμερα τα Χριστούγεννα. Η αστυνομία τρεις μήνες μετά ανακοίνωσε πως ο θάνατός του επήλθε από φυσικά αίτια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζορτζ Μάικλ ταφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ