Στην Γαλλική Πολυνησία έχει καταφύγει ο Ομπάμα για να γράψει βιβλίο [εικόνες] - iefimerida.gr

Στην Γαλλική Πολυνησία έχει καταφύγει ο Ομπάμα για να γράψει βιβλίο [εικόνες]

Φωτογραφία: AP/ Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην Turtle beach της Χαβάης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τέως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει καταφύγει στην απομόνωση και την ηρεμία που προσφέρει η νήσος της ατόλης Τετιαρίας για να γράψει το βιβλίο του.

Αφού έκανε μια σύντομη στάση στην Χαβάη, ο Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται τώρα στο νησί του Νότιου Ειρηνικού με σκοπό να γράψει τα απομνημονεύματα του από την θητεία του ως πρόεδρος της Αμερικής και να αναλύσει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εντός και εκτός Λευκού Οίκου.

Το νησί στο οποίο έχει καταφύγει ο Ομπάμα, προσφέρει μια μοναδική αποκλειστικότητα που συνοδεύεται από μαγευτικά τοπία. Η ατόλη Τετιαρία άνηκε κάποτε στον Μάρλον Μπράντο που το είχε αγοράσει το 1962 για προσωπική χρήση, όμως μια δεκαετία μετά τον θάνατο του ηθοποιού, το νησί αγοράστηκε από μια εταιρεία ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και το μετέτρεψε σε πολυτελέστατο θέρετρο με όνομα «The Brando».

Στην Γαλλική Πολυνησία έχει καταφύγει ο Ομπάμα για να γράψει βιβλίο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Στην Γαλλική Πολυνησία έχει καταφύγει ο Ομπάμα για να γράψει βιβλίο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Στην Γαλλική Πολυνησία έχει καταφύγει ο Ομπάμα για να γράψει βιβλίο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: thebrando.com

Πηγές αναφέρουν ότι ο Ομπάμα θα κάτσει έναν μήνα στο νησί ώστε να μπορέσει να συγκεντρωθεί επαρκώς για την συγγραφή του έργου που πρόκειται να δημοσιεύσει στο σύντομο μέλλον. Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών μαζί με την γυναίκα του Μισέλ Ομπάμα, έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τον εκδοτικό οίκο «Penguin Random House» που θα τους αποφέρει ένα ποσό που θα αγγίζει τα 60 εκατομμύρια δολάρια.

Ένας από τους πιο κοντινούς συνεργάτες του Ομπάμα και στρατηγικού αρχηγού του στις προεδρικές του καμπάνιες, David Axelrod, δήλωσε σχετικά με το βιβλίο: «Δεν έχει υπάρξει ξανά τόση ανυπομονησία για μια προεδρική αυτοβιογραφία για τον λόγο πως όλοι ξέρουν το ποιόν και την αξία του Μπαράκ αλλά και επειδή όλοι έχουν πολύ ψηλές προσδοκίες από αυτόν και ως συγγραφέα».

Από την πλευρά του εκδοτικού οίκου, ο Markus Dohle ανέφερε πως «ανυπομονούμε να δουλέψουμε με τον πρόεδρο και την γυναίκα του και μαζί να κάνουμε την έκδοση των βιβλίων τους γεγονότα παγκοσμίου βεληνεκούς, τα οποία θα φέρουν στην επιφάνεια ιδέες τεράστιας έκτασης και σημασίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ