Υπόθεση Φαίης Μπλάχα -Σπαρακτική μαρτυρία φίλης της: «Δεν μπορούσα να την αναγνωρίσω στο νοσοκομείο» - iefimerida.gr

Υπόθεση Φαίης Μπλάχα -Σπαρακτική μαρτυρία φίλης της: «Δεν μπορούσα να την αναγνωρίσω στο νοσοκομείο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το μοιραίο βράδυ, την ερωτική σχέση που είχαν οι δύο αδελφές με τον ίδιο άνδρα και το περίεργο κλίμα που είχε δημιουργηθεί, μίλησε η φίλη της 23χρονης Φαίη Μπλάχα που βρήκε τραγικό θάνατο μετά τον ξυλοδαρμό της από τον κατηγορούμενο Βαγγέλη Στεφανάκη.

Με δάκρυα στα μάτια, η μάρτυρας μίλησε για τον ανταγωνισμό που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των δύο αδελφών για την καρδιά του νεαρού κατηγορουμένου.

«Όταν άρχισε η σχέση της Φαίης με τον κατηγορούμενο υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός με την μεγάλη της αδελφή. Η Φαίη ήταν πολύ ερωτευμένη . Το άγχος της ήταν η αδελφή της, η οποία μπλέκονταν συνεχώς στα πόδια τους. Είχε υποψίες ότι τον παρενοχλεί» είπε η μάρτυρας. «Η Μαριαλένα είχε έρθει στο μαγαζί μαζί με φίλες της και έδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στη Φαίη. Την ειρωνευόταν και έκανε άσχημους χαρακτηρισμούς. Της έλεγε «ουστ από εδώ». Εγώ ήξερα γιατί το έκανε. Ζήλευε τη σχέση της με τον κατηγορούμενο. Τελικά , ο υπεύθυνος του μαγαζιού την έδιωξε...» τόνισε η κυρία Μαρμαρά και πρόσθεσε: «Η Φαίη σταμάτησε κάποια στιγμή να δουλεύει. Την ρώτησα τι έπαθε και μου είπε ότι χτύπησε το πόδι της, πέφτοντας από τις σκάλες. Αργότερα ρώτησα και τον Στεφανάκη και μου είπε ότι η Φαίη είχε χτυπήσει με το μηχανάκι».

«Δεν αναγνώρισα τη Φαίη όταν την είδα στο νοσοκομείο»
Μιλώντας για την κατάσταση που αντίκρισε όταν έφτασε στο νοσοκομείο πληροφορούμενη ότι η Φαίη είναι σε άσχημη κατάσταση, η μάρτυρας είπε ότι δεν αναγνώρισε την Φαίη.

«Ήταν σκεπασμένη με ένα σεντονάκι, ο καθένας την κοίταζε και έβηχε από πάνω της. Ήταν πρησμένη, είχε αίματα στα χείλη, μαυρισμένο μάτι, σημάδια στο μέτωπο από τα χτυπήματα. Τα νύχια της ήταν σπασμένα και είχε αίματα. Έπαθα σοκ. Κανένας δεν ήταν μαζί της εκείνο το πρωί», είπε.

Αμέσως τηλεφώνησε στην αδελφή της την Μαριαλένα, η οποία της είπε ότι κάποιος είχε βρει τη Φαίη στο δρόμο χτυπημένη και ειδοποίησε τον Στεφανάκη.

Στη συνέχεια η μάρτυρας είπε πως συνάντησε τον Στεφανάκη στο νοσοκομείο και τότε εκείνος της έδωσε τη δική του εκδοχή για το μοιραίο βράδυ.

«Ήταν στεναχωρημένος , είχε πανικό. Μου είπε ότι βγήκε εκτός εαυτού και ότι έριξε στη Φαίη μόνο ένα χαστούκι και εκείνη έχασε την ισορροπία της και χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Εμείς εκείνη την ώρα δεν είχαμε εικόνα για τα εσωτερικά χτυπήματα...» κατέθεσε η μάρτυρας συμπληρώνοντας πως ο κατηγορούμενος
είχε μελανιές στα χέρια του.

Σύμφωνα με την μάρτυρα, η αδελφή της Φαίης ήταν απούσα στον αγώνα που έκαναν οι φίλες της να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική...
«Με ενδιέφερε η στάση της πριν αλλά και μετά. Δεν μπορεί η αδελφή της να είναι στο νοσοκομείο και να τρέχουν οι ξένοι» .
Πρόεδρος: Ο Στεφανάκης ξέρετε πως ενήργησε μετά το χτύπημα;
Μάρτυρας : Μου είπε ότι πανικοβλήθηκε , πήγε στο σπίτι του φίλου του και μετά πήγαν όλοι μαζί στο νοσοκομείο και ενημέρωσε την Μαριαλένα.

Πρόεδρος: Γιατί δέχτηκε ο Στεφανάκης να πει ψέματα ;
Μάρτυρας: Μου είπε πως ήθελε στην αρχή να πει την αλήθεια αλλά η Μαριαλένα του είπε να πουν ψέματα για να μην το μάθει ο πατέρας τους.
Πρόεδρος: Ο κατηγορούμενος έδειχνε να φοβάται την Μαριαλένα ;
Μάρτυρας: Όχι.
Πρόεδρος: Τον απειλούσε με κάτι;
Μάρτυρας: Εγώ τον άκουσα να της λέει στο τηλέφωνο «κόψε τις μ... γιατί θα τα πω όλα». Μου είπε μετά ότι αυτό που θα έλεγε στην αστυνομία ήταν ότι εκείνη του ζήτησε να πει ψέματα. Δεν ξέρω κάτι άλλο».

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 23 Μαΐου 2017.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ